Tervetuloa Konnevedelle! 

Antti Mehto, kunnanhallituksen puheenjohtaja:

"Vaikka maakuntaraja välissä kulkeekin, Konnevesi on ennen kaikkea savolainen kunta. Pääpiirteissään tämä on hyvä paikka elellä. Konnevedellä on puhdasta ja turvallista, ja luonto on näkemisen arvoinen. Täällä maalla ihmiset myös auttavat toisiaan paljon."

Juha Jokitalo, Konneveden kunnanjohtaja:

"Konnevedellä on hyvät palvelut ja luonto lähellä. Digitaaliset palvelut luovat pohjan perheyrittäjyydelle ja opiskelulle. Perheelliselle Konnevesi on kotoisa ja turvallinen paikka elää. Omaa kotia suunnitteleville on tarjolla upeita tontteja, osa hyvinkin edullisesti. Kirkonkylässä on uusi, terve ja turvallinen koulu. Lukiossa voi opiskella esimerkiksi biotaloutta, ja opiskella voi myös verkossa. Konnevedellä on vireitä järjestöjä ja elinvoimaisia ihmisiä. Palvelut ovat erinomaiset myös ikäihmisille."

Kari Leppänen, Konneveden yrittäjien puheenjohtaja:

"Konnevesi on hyvä kunta yrittää ja elää. Pienessä kunnassa on helppo luoda suhteita eri toimijoiden kesken. Elämä on muutenkin stressittömämpää kuin isoissa kaupungeissa. Etelä-Konneveden kansallispuiston ja kunnan omistukseensa hankkiman koskireitin ansiosta matkailuyrittäjyys on Konnevedellä kasvussa. Teollisuutta täällä on perinteisesti ollut vähän. Äänekosken biotuotetehdas tuo varmasti kasvua myös Konneveden suuntaan."

Top