Palveluseteli

Konneveden kunta ottaa käyttöön palvelusetelin ikäihmisten tehostetussa palveluasumisessa keväällä 2019. Palvelusetelituottajaksi on jatkuva avoin haku.

Lisätietoa:

- tehostetun palveluasumisen palveluseteli 

Tehostetun palveluasumisen palveluseteli

Tehostetun palveluasuminen seteli on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on fyysistä, psyykkistä tai sosiaalista toimintakyvyn alentumista niin paljon, että he tarvitsevat ympärivuorokautista huolenpitoa, valvontaa ja hoitoa. Palveluseteli sisältää kokonaisvaltaisesti ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelut ja tarvittavan hoidon, avustamisen ja toimintakyvyn tukemisen asumisyksikössä sekä ateriat. Palvelusetelin arvo ja taso määräytyy tuen tarpeesta johdettujen perusteiden mukaan ja määrittelyn tukena on käytetty vanhuspalveluissa käytössä olevia mittareita. Kunta voi tarjota palvelusetelin käyttömahdollisuutta niille asiakkaille, jotka täyttävät tehostettuun asumiseen pääsyn myöntämisperusteet.

Palveluntuottajia haetaan jatkuvalla haulla. Kaikki ehdot ja kriteerit täyttävät palveluntuottajat hyväksytään palvelusetelituottajiksi ja hyväksytyksi tulemisesta lähetetään tuottajalle ilmoitus. Lisää palvelusetelistä ja hakeutumisesta palveluntuottajaksi on sääntökirjassa.

Tehostetun palveluasumisen palvelusetelin sääntökirja ja hakulomake

Hakemukset toimitetaan postitse Konneveden kunta, vanhuspalvelut, Kauppatie 25, 44300 Konnevesi tai sähköpostilla eija.alhonen@konnevesi.fi.

Lisätietoja antavat 

Alhonen Eija
Peruspalvelujohtaja
Puh: 0400 175 493
etunimi.sukunimi@konnevesi.fi
Lehtonotko Susanna
Palveluvastaava
Puh: 040 848 7842
etunimi.sukunimi@konnevesi.fi
Lehtinen Heli
Palveluvastaava (Vanhusten asumispalvelut)
Puh: 040 5790 652
Top