Eläinlääkintä

Konnevesi ostaa eläinlääkintäpalvelut Laukaan kunnalta.

Eläinlääkärin sivuvastaanotto Konnevedellä palvelee ajanvarausten perusteella osoitteessa Palotie 3.

Ajanvaraukset ma-pe klo 8-10 puhelin 0400 242 261 tai 0400 242 262.

Eläinlääkäripäivystys

Eläinlääkäripäivystys arkisin ma-to klo 16-8. Viikonloppuisin päivystys alkaa pe klo 16 ja päättyy ma klo 8. Päivystys järjestetään yhdessä Laukaan ja sen naapurikuntien kanssa. Vain kiireelliset sairastapaukset, jotka eivät voi odottaa seuraavaan arkipäivään, hoidetaan.

Isojen eläinten (tuotantoeläimet, hevoset) hoidosta vastaavat kunnaneläinlääkärit. Päivystävän kunnaneläinlääkärin yhteystiedot saat soittamalla maksulliseen palvelunumeroon 0600 14600. Lemmikit hoidetaan Jyväskylässä päivystävällä pieneläinklinikalla, johon saat yhteyden soittamalla maksulliseen palvelunumeroon 0600 19222.  

Tutustu tarkemmin Laukaan kunnan eläinlääkäripalveluihin täältä. Sivuilta löydät myös 1.1.2017 käyttöön otetun klinikkahinnaston.

Valvontaeläinlääkäri

Konnevesi kuuluu yhdessä Laukaan ja Äänekosken kanssa Laukaan ympäristöterveydenhuoltoon. Sen alaisuudessa työskentelevän valvontaeläinlääkärin vastuulle kuuluvat alkutuotannon ja laitosten elintarvikevalvonta, eläinsuojelu ja eläintautivalvonta. Valvontaeläinlääkärin tavoitat numerosta 050 5723 692

Löytöeläinkoti

Karajan löytöeläinkoti vastaa Jyväskylän kaupungin, Muuramen, Hankasalmen ja Konneveden kuntien löytöelämistä

Löytökodin osoite on Palvaniementie 115, 41450 Leppälahti. Puhelin 040 753 1917 ja sähköposti katri.raatikainen@karajaworks.fi.

Säilytämme löytöeläintä vähintään laissa määrätyn 15 vuorokauden ajan, jolloin omistajalla on mahdollisuus noutaa eläimensä korvausta vastaan. Ilmoitamme löytyneistä eläimistä aina löytöeläinkodin FB-sivuilla vuorokauden sisällä eläimen löytymisestä. Samaan ilmoitukseen päivitetään myös mahdollinen omistajan tavoittaminen.

 Mikäli eläimelle ei löydetä omistajaa 15 vuorokauden kuluessa, siirtyy eläin etsimään uutta kotia, kunhan eläimen terveys ja luonne sen mahdollistavat. Uutta kotia etsitään kuvallisella ilmoituksella löytölän FB-sivuilla ja ilmoituksessa kerrotaan mahdollisimman paljon kyseisestä eläimestä ja sen luonteesta, iästä jne. Eläin luovutetaan ainoastaan täysi-ikäiselle ja eläimelle sopivaksi katsottuun kotiin.

 

Top