Kuntalisä

Kuntalisä on Konneveden kunnan kannustin työantajille. Tuki myönnetään konnevetisen työttömän palkkaamiseen työsuhteeseen tai oppisopimuskoulutukseen. Tukea voivat hakea työssäkäyntialueen yritykset, yhteisöt, järjestöt ja yksityiset henkilöt. 

Kuntalisän saaminen edellyttää, että työstä maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, ja että työaika on vähintään 85 prosenttia. Palkattavan henkilön on oltava työttömänä työnhakijana TE-palveluissa. Sama henkilö voidaan palkata uudelleen kuntalisään oikeuttavaan työsuhteeseen yhden vuoden työttömyyden jälkeen.

Kuntalisä 300 €/kk

Kuntalisän suuruus on 300 €/kk, mikäli palkattavalla henkilöllä ei ole oikeutta palkkatukeen. Tukea voidaan maksaa, kun työsuhteen kesto on vähintään 3 kuukautta ja enintään 8,5 kuukautta.

Kuntalisä 400 €/kk

Kuntalisän suuruus on 400 €/kk, mikäli palkattavalla henkilöllä on oikeus palkkatukeen. Tukea voidaan maksaa, kun työsuhteen kesto on vähintään 3 kuukautta ja enintään 8,5 kuukautta. Oppisopimuskoulutukseen tukea voidaan myöntää enintään 3 vuotta.

Kuntalisää haetaan lomakkeella, jonka voit tulostaa tästä. Lomakkeessa on tarkemmat ohjeet kuntalisän hakemisesta ja myöntämisehdot. 

Kuntalisän lisäksi työantaja voi hakea palkkatukea työttömän henkilön palkkaamiseen Keski-Suomen TE-palveluista.

Lisätietoja

Mäkäräinen Osmo
Työllisyysasioiden hoitaja
Puh: 0400 143 851
etunimi.sukunimi@konnevesi.fi
Top