Konneveden yrityskehitys

Tarjoamme maksutonta ja laadukasta neuvontaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville.

Yrityskehittäjämme Saija Kommers tuo laajan osaamisensa ja asiantuntijaverkostonsa käyttöösi. Sparraamme ideaasi yhdessä, kuljemme vierellä kasvun eri vaiheissa kansainvälistymiseen saakka.

Löydämme sinulle tarvittaessa kulloinkin parhaan asiantuntijan. Rahoituspolulla olemme mukana etsimässä sinulle parhaat ratkaisut. Yhdessä luomme ja edistämme paikallista yrityskulttuuria. Tavoitteemme on, että Konnevesi tulisi tunnetuksi erinomaisesta palveluasenteestaan yrittäjiä kohtaan. 

Hoksauttamista

Kannustamme yrityksia jakamaan kanssamme villeimmätkin ideat. Juuri siinä että ajattelee eri tavalla kuin kaikki muut saattaa olla itu menestykseen. Toisen kanssa keskustellessa voi hoksata asioita ja idea saattaa kehittyä seuraavalle tasolle. Kaikki keskustelumme ovat luottamuksellisia ellet erityisesti pyydä apua verkottumisessa toisten toimijoiden kanssa. 

Liiketoimintasuunnitelma

Ideasi saattaminen liiketoimintasuunnitelmaksi voi olla haastavaa yksin. Liiketoimintasuunnitelma tarvitaan viimeistään kun haetaan rahoituksia. Suunnitelma elää yrityksen kehittyessä ja sitä on hyvä aika ajoin tarkentaa, jotta fokus pysyy kirkkaana. Tehdään tai päivitetään liiketoimintasuunnitelma yhdessä. Samalla haastamme sinut miettimään uusia toimintatapoja. 

Apua rahoitusten hakuun

Raha usein ratkaisee sen, voitko perustaa yrityksen tai kehittää jo olemassa olevaa yritystä. Mietitään yhdessä oikea ja turvallisin rahoituspolku niin, että yrityksesi voi kasvaa ja kehittyä, mutta omat yöunesikin säilyvät. 

Yritysryhmä- ja muut hankkeet

Usein on parasta tehdä kehittämisprojekti yhdessä toisten yritysten kanssa tai tulla mukaan johonkin yrityksellesi sopivaan hankkeeseen. Kun kerrot yrityksesi tarinan, saatamme löytää sinulle sopivan hankkeen.

Palvelulupauksemme

Käännämme kaikki kivet jotta saisit asiantuntevaa apua yrityksesi kulloiseenkin tarpeeseen. Jos meiltä ei löydy tietyn alan asiantuntemusta, haemme avun verkostostamme olipa kyse markkinoinnin tai myynnin kehittämisestä, juridinen ongelma, omistajan vaihdos, uusien kumppaneiden haku, tuotekehityksen eri vaiheiden haasteet, rahoitukset, markkinatutkimukset, kansainvälistyminen, rekrytointi tai muu tarve. 

Tervetuloa yrittämään Konnevedelle

Toivotamme tervetulleiksi uudet ja aloittavat yritykset myös Konneveden ulkopuolelta. Mietitään yhdessä sellainen paketti, että yritystoimintasi Konnevedellä saadaan ketterästi toimimaan ja koko perhe viihtymään kunnassamme. Olet meille kovin tärkeä! 

Älä jää yksin ongelmatilanteissa! Mielellään tule myös jakamaan iloja ja onnistumisiakin. Työpöytäni on kunnantalolla, mutta kuljen paljon yrityksissä ympäri kuntaa ja tapaamassa yhteistyökumppaneita. 

Varmimmin tapaat minut, kun sovit tapaamisen etukäteen.

Kommers Saija
Yrityskehittäjä
Puh: 040 621 4268
etunimi.sukunimi@konnevesi.fi
Top