Varhaiskasvatus ja opetus

Varhaiskasvatus

Konneveden kunta tarjoaa varhaiskasvatusta Konneveden päiväkodissa, ryhmäperhepäiväkoti Tenholassa ja perhepäivähoidossa. Esiopetusta järjestetään kouluilla perusopetuksen rinnalla. 

Voit hakea päivähoitopaikkaa ympäri vuoden. Hakulomakkeen voit täyttää ja tulostaa tästä. Lastenhoitotukea haetaan Kelalta.

Koulut

Konnevedellä on kolme koulua ja lukio. Esi- ja perusopetusta luokilla 0-6 antavat Lapunmäen koulu Kirkonkylässä sekä Hytölän ja Istunmäen koulut. Perusopetus luokilla 7-9 on Lapunmäen koulussa

Konneveden lukio toimii samassa rakennuksessa Lapunmäen koulun kanssa. Lukio tekee tiivistä yhteistyötä Jyväskylän yliopiston, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston (POKE) ja toisten lukioiden kanssa. Osan kursseista tai koko oppimäärän voi suorittaa verkossa. Lukiossa on myös aikuislukio.

Konneveden päiväkodit ja koulut päivittävät omia kotisivujaan osoitteessa https://peda.net/konnevesi. Sivuille on koottu tietoa varhaiskasvatuksesta ja opetuksesta, ajankohtaiset kuulumiset sekä henkilöstön yhteystiedot.

Sivistyspalveluista Konnevedellä vastaa sivistystoimenjohtaja Mari Jämsen, puhelin 040 157 9405.

Oittinen Pauliina
Päivähoidon ohjaaja
Puh: 040 702 8601
etunimi.sukunimi@konnevesi.fi
Jämsen Mari
Sivistystoimenjohtaja
Puh: 040 157 9405
etunimi.sukunimi@konnevesi.fi
Janhunen Ritva
Koulusihteeri
Puh: 0400 143 842
etunimi.sukunimi@konnevesi.fi
Top