Varhaiskasvatus ja opetus

Varhaiskasvatus

Konneveden kunnassa järjestetään varhaiskasvatuslain mukaista varhaiskasvatusta Konneveden päiväkodissa, ryhmäperhepäiväkoti Tenholassa ja perhepäivähoidossa.

Esiopetusta järjestetään kouluilla perusopetuksen rinnalla. 

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden, kuitenkin viimeistään neljä kuukautta ennen hoidon tarpeen alkamista. Äkillisessä hoidon tarpeessa hakemus tulee toimittaa viimeistään kaksi viikkoa ennen päivähoidon alkamisajankohtaa.

Varhaiskasvatuspaikkaa haetaan

SÄHKÖISELLÄ HAKEMUKSELLA.

Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakulomakkeen voit tulostaa tästä. Lasten kotihoidontukea haetaan Kelalta.

VARHAISKASVATUKSEN HOITOAIKOJEN ILMOITTAMINEN.

Lisätietoja varhaiskasvatuksesta yhteystietoineen löydät osoitteesta.

https://peda.net/konnevesi/varhaiskasvatus

Koulut

Konnevedellä on kolme koulua ja lukio. Esi- ja perusopetusta luokilla 0-6 antavat Lapunmäen koulu Kirkonkylässä sekä Hytölän ja Istunmäen koulut. Perusopetus luokilla 7-9 on Lapunmäen koulussa

Konneveden lukio toimii samassa rakennuksessa Lapunmäen koulun kanssa. Lukio tekee tiivistä yhteistyötä Jyväskylän yliopiston, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston (POKE) ja toisten lukioiden kanssa. Osan kursseista tai koko oppimäärän voi suorittaa verkossa. Lukiossa on myös aikuislukio.

Konneveden päiväkodit ja koulut päivittävät omia kotisivujaan osoitteessa https://peda.net/konnevesi. Sivuille on koottu tietoa varhaiskasvatuksesta ja opetuksesta, ajankohtaiset kuulumiset sekä henkilöstön yhteystiedot.

Sivistyspalveluista Konnevedellä vastaa sivistystoimenjohtaja Mari Jämsen, puhelin 040 157 9405.

Oittinen Pauliina
Varhaiskasvatuksen johtaja
Puh: 040 702 8601
etunimi.sukunimi@konnevesi.fi
Jämsen Mari
Sivistystoimenjohtaja
Puh: 040 157 9405
etunimi.sukunimi@konnevesi.fi
Lievonen Sari
Koulusihteeri
Puh: 0400 143 842
etunimi.sukunimi@konnevesi.fi
Top