Kuntosali

Uusi kuntosali sijaitsee Lapunmäen koululla osoitteessa Sirkantie 6. Sali on avoinna joka päivä klo 7-21. Sali on kuntalaisten ja vapaa-ajan asukkaiden käytössä. 

Sinikka Virsunen Puh: 044 974 8480

Hinnat

Kertakäynti 3 euroa

Kausikortit: 6 kuukautta 70 euroa ja 12 kuukautta 135 euroa. Avainpantti 30 euroa.

Seniorit 65+ voivat käyttää kuntosalia maksutta. Avainpantti 30 euroa. Ohjatuissa ryhmissä panttia ei tarvita.

Maksut ja avaimet

Kausikortit ja avainpantit lunastetaan kunnantalon neuvonnasta, Kauppatie 25. Maksun jälkeen Sinulle teetetään oma avain, jonka voit noutaa kunnantalolta. Yksittäiset käynnit maksetaan matkahuoltoon, osoite Asemakatu 3, mistä saat myös avaimen kuntosalille. Palauta treenin jälkeen avain matkahuoltoon.

Kuntosalille mennään alakoulun ovesta leikkitelineiden takaa. Ulkokengät jätetään hyllyihin heti sisään tullessa. Avaimilla pääsee sisääntulokäytävällä oleviin miesten ja naisten pukuhuoneisiin. Pukuhuoneissa ei toistaiseksi vielä ole lukittavia kaappeja.

Kuntosalilla kaikki ovat samanarvoisia. Jokaisen vastuulla on, että salilla on kaikille miellyttävää ja turvallista harjoitella. Yhteiseen hyvään puhalletaan myös pitämällä kuntosali ja pukuhuoneet siisteinä. Jos jokin laite menee rikki, ilmoita siitä vapaa-aikasihteeri Vesa Jämsenille tai liikunnanohjaaja Tanja Mehto, yhteystiedot alla. Rikkinäisia laitteita ei saa käyttää!

Salilta löydät ohjeet kuntosalilaitteiden käyttöön, samoin yleiset järjestyssäännöt. Voit lukea järjestyssäännöt myös täältä.

Jämsen Vesa
Vapaa-aikasihteeri
Puh: 0400 646 495
etunimi.sukunimi@konnevesi.fi
Mehto Tanja
Liikunnanohjaaja
Puh: 040 7482093
etunimi.sukunimi@konnevesi.fi
Top